Politiek

De EU werkt al sinds 2018 aan een vaccinatiepaspoort

Gebaseerd op een artikel van off-guardian.org.

Eind 2019 publiceerde de Europese Commissie een rapport waaruit blijkt dat de EU al jaren bezig is met het uitbreiden van vaccinatie programma’s. Dat is dus ruim voordat de huidige plandemie uitbrak. Het meest griezelige van deze rapportage is wellicht het einddoel: een “gemeenschappelijk vaccinatiepaspoort” voor alle EU onderdanen. Dit voorstel zal in 2022 aan de Commissie worden voorgelegd met een “haalbaarheidsstudie” die loopt van 2019 tot 2021 (ondertussen moet deze studie dus halverwege zijn).

Europees inentingsplan

Even voor alle duidelijkheid: Dit Europese inentingsplan is geen geïmproviseerde reactie op de corona crisis, maar gaat helemaal terug naar 2018 toen de EU een overzicht publiceerde van de houding van het publiek ten aanzien van vaccins met de titel “2018 State of Vaccine Confidence” (Publiek vertrouwen in vaccins in 2018). Op basis van dit onderzoek heeft Brussel vervolgens opdracht gegeven tot een technische studie getiteld “Designing and implementing an immunisation information system“, over onder andere de mogelijkheid van een Europees vaccinatie-monitoringssysteem.

U kunt het hele verslag hier lezen, maar hieronder vindt u enkele saillante details:

  • “Onderzoek naar de haalbaarheid en de ontwikkeling van een Europees vaccinatiepaspoort
  • “Ontwikkeling van EU-richtlijnen voor het opzetten van uitgebreide elektronische inentings-informatiesystemen voor een doeltreffende bewaking van de vaccinatie programma’s”.
  • “de wettelijke en technische belemmeringen wegnemen om de nationale inentings-informatiesystemen aan elkaar te koppelen“.

Tijdens de “Globale Vaccinatie Top” in september 2019 waar Europa en de WHO gezellig bij elkaar op bezoek gingen werden de “10 stappen naar vaccinatie voor iedereen” aangekondigd. Stappen die de oplettende lezer plotseling erg bekend voorkomen. En nauwelijks een maand later, in oktober 2019, werd Event 201 georganiseerd. Voor de niet-ingewijden: Event 201 lijkt zo sterk op de corona crisis dat je deze plandemie simulatie niet kunt onderzoeken zonder ernstig te gaan twijfelen aan de toevalligheden. Toevalligheden die eind vorig jaar uitmondden in zeven aanbevelingen.

En toen. Plotseling. Zonder dan iemand het verwachtte. Een maand na al deze toevallige en willekeurige publicaties, oefeningen, onderzoeken en bijeenkomsten. Toen werd er in China melding gemaakt van de eerste gevallen van covid-19.

Voor alle duidelijkheid: het gaat hier niet om de vaccins en of ze werken. Of de vaccins veilig zijn, of juist niet. Waar het om gaat is dat al die oplossingen waarmee wij momenteel in een blinde paniek door onze eigen overheden van onze vrijheden worden beroofd in feite al lang bestonden voordat we een corona probleem hadden. Lange zin. Korte versie: U wordt bij de neus genomen.

Toeval

Toevallig was er een wens om inzicht te hebben in al uw inentingen. Toevallig wilden uw leiders die koppelen aan een paspoort. Toevallig wilden zij “verkeerde informatie” blokkeren. Toevallig wilden zij welgevallige boodschappen promoten. Helaas ontbrak het stomweg aan een goede reden.

En dus was er een crisis nodig en toevallig ontstond de crisis waarin wij ons nu bevinden en is deze crisis de reden dat wij nu geen vrije mensen meer zijn.

Toeval bestaat

Niet

Meer laten zien

Gerelateerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close