Mens

Alan Dershowitz wil vaccins verplicht stellen in Amerika

De veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein kennen we allemaal. En mocht je hem nog niet kennen dan kun je op wantoknow.nl even bijlezen. Jeffrey Epstein was een, ondanks zijn connecties, veroordeelde pedofiel die relaties onderhield met de groten der aarde. Hij nam hoogwaardigheidsbekleders, politici en zakenmensen mee in zijn privé vliegtuig, omgedoopt de Lolita Express, naar zijn privé eiland. Algemeen wordt aangenomen dat hij gedurende tientallen jaren heimelijk video opnamen maakte terwijl zijn vriendjes zich vergrepen aan kinderen. Die video opnamen zijn vreemd genoeg nooit gevonden.

Je hebt geen enkel recht het vaccin te weigeren en je hebt geen enkel recht om zonder mondkapje te lopen

Alan Dershowitz

Nu heeft de advocaat die Epstein herhaaldelijk bijstond, Alan Dershowitz, onlangs op de Amerikaanse TV zender FOX News de uitspraak gedaan dat Amerikanen geen enkel recht hebben om een vaccin te weigeren. Iedereen heeft natuurlijk recht op een advocaat, zelfs een pedofiel, maar er zitten toch wel wat luchtjes aan de relatie tussen Epstein en Dershowitz.

Wat we weten

  • Alan Dershowitz en Jeffrey Epstein ontmoetten elkaar in 1996 en ze vlogen samen in de Lolita Express naar een feestje van Epstein’s meest prominente (enige?) geldschieter, miljardair Les Wexner.
  • In 2005 regelde Dershowitz een “niet-vervolgingsovereenkomst” waardoor Epstein slechts 13 maanden kreeg voor het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes. Epstein kreeg toestemming voor een werkontheffingsprogramma, wat betekende dat hij het grootste deel van zijn tijd “in de gevangenis” kon doorbrengen buiten de gevangenis, in zijn nabijgelegen kantoor.
  • In totaal vloog Dershowitz maar liefst 11x mee in Epstein’s privé-vliegtuig de “Lolita Express”.

Wat er wordt beweerd

Waar rook is, is vuur. En de walmen zijn hier zo dik dat je er bijkans onpasselijk van wordt:

  • Alan Dershowitz wordt door een slachtoffer van Epstein beschuldigd haar ook seksueel te hebben misbruikt. Deze mevrouw beweert dat ze als 17-jarig meisje minstens zes keer seks heeft gehad met Dershowitz, in Epstein’s vliegtuig, op Epstein’s eiland en in Epstein’s huis in Florida.
  • In de jaren zeventig zou Dershowitz zijn eerste vrouw, Sue Barlach, het ziekenhuis in hebben geslagen. Ze had ontdekt dat hij een affaire had en gooide een aantal van zijn juridische documenten op straat, waarop Alan helemaal doorsloeg.
  • Na de scheiding kreeg Dershowitz de voogdij over hun kinderen, en Sue Barlach stierf door zelfmoord te plegen. Misschien sprong ze inderdaad zelf van de Brooklyn Bridge. Haar lichaam werd in 1983 uit de East River getrokken.

Overigens is Alan ook goed bevriend met oranje man Trump. En natuurlijk maakt een vriendschap hier of een kameraadje daar iemand niet direct tot misdadiger, maar hoe meer je naar Dershowitz kijkt, hoe meer je aan hem gaat twijfelen.

Foto van teapartypac.com

En wanneer iemand van zulk laag allooi dan uitspraken doet over vaccins op één van de grootste Amerikaanse TV stations dan mag dat opmerkelijk genoemd worden. Zeker wanneer Dershowitz zegt dat wanneer je het vaccin weigert, de overheid alle recht heeft om je naar de dokter te slepen die dan onder dwang een injectienaald in je arm steekt.

Uiteindelijk blijft er maar één zekerheid over….

Epstein did not kill himself

Meer laten zien

Gerelateerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close