Politiek

Italiaanse politica eist arrestatie Bill Gates

Gevonden op GreatGameIndia.com

Onze vaccin geobsedeerde computer-boer Bill Gates heeft de laatste tijd wat vaker tegenwind. De Amerikaanse FDA (zeg maar Keuringsdienst van Waren) heeft kortgeleden een door Bill Gates gefinancierd Corona test programma stopgezet. In Nigeria lukte het hem niet het parlement om te kopen om een vaccin verplicht te stellen dat nog niet eens is uitgevonden. En nu klinkt er in het Italiaanse parlement een oproep om Bill Gates te arresteren en te vervolgen wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Sara Cunial, het parlementslid voor Rome, klaagt Bill Gates aan als een “inentings-crimineel” en drong er bij de Italiaanse president op aan om hem uit te leveren aan het Internationaal Strafhof in Den Haag om terecht te staan.

Bill Gates heeft de World Health Organisation volledig in zijn zak

Robert F. Kennedy, Jr

In een bevlogen speech van bijna 7 minuten legt ze de agenda van Bill Gates in India en Afrika bloot en praat ze zonder angst over ID 2020, het plan van Bill en zijn kompanen om de hele mensheid te chippen als een roedel honden. De volgende stap in deze tragedie is nu ook alweer in voorbereiding: het idee is nu om ons te chippen via de vaccinatie!

Zoals eerder gemeld door GreatGameIndia waren het in 2015 de Italianen die geheime Chinese biologische experimenten met het Coronavirus aan het licht brachten. Experimenten die als doel hadden om een van vleermuizen afgeleid coronavirus geschikt te maken om mensen mee te besmetten.

Sara Cunial was natuurlijk ook zeer kritisch over de onnodige opsluiting van haar landgenoten ter meerdere ere en glorie van een globalistische agenda en drong er bij haar mede-parlementsleden op aan om er van af te zien om inentingen in de toekomst te verplichten in Italië.

Hieronder de controversiële toespraak van mevrouw Cunial:

Meer laten zien

Gerelateerd

Eén commentaar

  1. Ben het 100% eens en ik hoop dat ook Robert Kennedy hierover nog een duitje in de zak doet voordat alle regeringen en zeker hier in Nederland onder Rutte die ook betaald wordt door de Gates de verplichte vaccinaties er doorheen jaagt. Er worden al wetten aangepast of nieuwe clausules toegevoegd zonder ons de bevolking hierover te informeren. En niet alleen de Gates maar ook Anthony Fauci, Deborah Birx,en Dr. Tedros en wie nog meer die allen voor de uitvoering zijn van de verplichte chips via de vaccinaties moeten allemaal voor het Tribunaal gebracht worden. (Zo snel mogelijk en niet na de vaccinaties want dan is het al te laat). (CDC,WHO,RIVM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close