Mens

Longarts beschrijft de waanzin van de huidige Corona maatregelen

Longarts David Prins geeft zijn mening over de zin en de onzin van de huidige corona maatregelen van ons kabinet. Maatregelen om een virus te bestrijden dat vooralsnog niet wezenlijk verschilt van een een middelmatig ernstige griep. Het filmpje ging binnen de kortste keren viraal op Facebook, wat maar eens te meer aangeeft hoe veel mensen in Nederland ondertussen over de materie nadenken.

Nederland wordt wakker

Ondertussen heeft David Prins het filmpje weer van zijn Facebook pagina gehaald en een soort van disclaimer geplaatst waarin hij schrijft hoe vaccins wel waarde toevoegen en hoe hij het werk van het RIVM enorm waardeert. Probeer je eens in te denken dat David Prins een Chinese staatsburger was en dat hij nu in plaats van het RIVM de Chinese Communistische Partij (CCP) aan het prijzen was… En dat betekent niet dat er bewijs is dat er druk uitgeoefend is op deze longarts door de de gevestigde orde, maar laten we zeggen dat het er in de ogen van wakkere Nederlanders wat vreemd uit ziet.

Censuurvrij delen

De vele her-posts van het videootje lijken voorlopig de censuur van de Facebook fact checkers te overleven, maar ze zullen het steeds drukker hebben in deze dagen van een ontwakend Nederland, dus wellicht zijn ze er nog niet aan toegekomen. Mocht het filmpje toch nog verdwijnen van de censuur gevoelige platformen, dan kun je altijd nog de link van deze post naar een versie op bitchute.com gebruiken om hem weer terug te zetten.

Meer laten zien

Gerelateerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close